Reflexions

#repartiment del poder  #homo politicus
Quan un poble fa una mobilització de tals dimensions demanant una actuació política i quan la resposta es fa esperar poden passar dues coses:

1- Que s'està gestant una unitat política que actuarà per sobre de les vanitats i ambicions personals i a favor de la majoria ciutadana

2- Que la condició humana més recaragolada actua sense impunitat per sobre del bé comú, "l'homo politicus" està en el seu màxim esplendor.

Deixeu-me reflexionar sobre aquest darrer punt. Els polítics volen prevaleixer en el poder per sobre de tot i han de trobar la formula perquè sigui possible, independentment de l'enfoc i trajectòria política, ja que aquesta anirà canviant darrere de la voluntat ciutadana. Per primer cop ens trobem davant de polítics que van darrere els ciutadans i no sabent com posar-se davant, ja que no conflueixen els objectius.
Els objectius no conflueixen perquè quin sentit tenen aquests partits si s'assoleix la independència? Són partits prehistòrics carregats d'esquitxades de corrupció o mal fer. Per un país nou volem arrossegar la vella "saber fer" de l'actual "homo politicus"? #revolta #revolució #reveindicació
La història ensenya, ens dóna memòria i recursos per actuar. Ja sigui evitant, rectificant, reproduint o adaptant. Sigui com sigui el que s'ha reproduït és un estat opressiu i és a les nostres mans com voler fer-li front: acceptant-lo (resignació), adaptant-nos (submissió) o lluitant-lo (crític).
Cada actitud davant de l'opressor ens donarà una característica personal que ens definirà al llarg del nostre camí. La resignació ens fa ser covards, la submissió manipulats o adoctrinats, i ser crític ens dóna integritat.
I tu quina actitud tens?


#mecagentot #caganer #supercatalà
Ja érem conscients de les pastifades i esquitxades vàries però fins que ho he fet un petit resum no t'adones de la seva grandiosa magnitud, i et preguntes fins a quin grau de "podriment" pot arribar la condició humana? i la següent pregunta que em plantejo és quan iniciem la revolta davant d'una vida sense forma i funció?#injusticia
Les injusticies converteixen a la gent en activistes socials. Una injusticia pot ser una força poderosa y positiva que indueix a la LLUITA. Crea una acció igual i contrària....


#9N
Som un poble amb moviment portem memòria, unitat i decisió #9N #N9N 

30 OCTUBRE 2014
Les vacances de la senyora justícia.
Que hem de fer quan el sistema torrontolla?

3 octubre
V....paral.lelismes...


"Vi veri veniversum vivus vici", "Mitjançant la veritat, mentre vaig viure, conquerí l'univers". #vendetta #supercatalà"En la revolució guanyen els cors i la voluntat d'un poble"


18 de setembre, a pel ...#9N2014..


11 de setembre #11S2014, el resultat...conclusió: és el moment de canviar les regles del joc


8 de setembre: el compte enrera
Moment de canviar les regles del joc....


Més vinyetes del Supercatalà

Informació confidencial...

Hem de recordar que cadascu de nosaltres té el poder sobre si mateix.
Aquest país més que un Parlament, necessita Esperança (V)

Els catalans som una societat amb esperança?
La injustícia s'ha de combatre ja que si nos fas res pertanys al grup dels injustos
Almo: "Volia ser algú amb que la gent pogués confiar i això implica una gran resposabilitat..."
Els superherois es van crear a partir de la gran depressió socioeconòmica del crac del 29 com a referent ètic i moral....potser que ara en necessitem un, no?
Primera missió de l'Almo: contra el PODER FINANCER, principal opressor del poble.
Només cal descriure la nostra realitat perquè un català indignat actui...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada