WEBCÒMIC


ANÀLISIS DE LES ELECCIONS 26 J
Ningú enten els resultats que han sortit, la raó no troba explicacions. Potser un anàlisis ens pot treure de dubtes....


PRIVATITZACIÓ SANITAT PÚBLICA CATALANA
El sector més vulnerable a la corrupció, després de la construcció, és el sanitari. La privatització de la sanitat catalana està en marxa. És un procés que s'està gestant des de fa anys en el nucli de la Generalitat des de la sociovengència. És moment d'aturar-lo. Cal diferenciar entre sanitat com a dret (públic) i la sanitat com a mercaderia (privat).


EL REFUGI DEL SUPERCATALÀ
A Catalunya vivia un català indignat, l'Almo. A causa de la gran crisi socioeconòmica decideix reinventar-se en forma de justicier català per lluitar a favor dels drets bàsics. Com tot heroi necessita un amagatall secret, un refugi des d'un planifica les seves missions. Com serà el refugi? A on està?
A Catalunya vivia un català indignat, l'Almo. A causa de la gran crisi socioeconòmica decideix reinventar-se en forma de justicier català per lluitar a favor dels drets bàsics. Com tot heroi necessita un amagatall secret, un refugi des d'un planifica les seves missions. Com serà el refugi? A on està?

LA CASA REIAL
Tant la Casa Reial com el govern espanyol són immobilistes, per no dir un altre adjectiu...Temen els canvis, però troben una solució per a rebre els polítics catalans i les seves peticions.


ELECCIONS 2.0

Hem encetat un nou any, però arrosseguem un desgastat i vell tema pendent de resolució. A l'igual que volem que 2 milions de veus siguin escoltades per 45 milions també a casa nostra hauríem d'escoltar a les minories i respectar-les sense subrogar-les. En la diversitat està la riquesa d'un poble.

PORTES GIRATÒRIES

El transvasament d'antics càrrecs polítics als consells d'administració de les grans empreses privades és un mal de cap per al Supercatalà. En aquest nou capítol publicat a Reusdigital.cat investiga la seva presència com a pagament dels 'favors' prestats.

SUPERCATALÀ viatja a Síria

En aquesta ocasió, el superheroi viatja fins a Síria per ajudar els refugiats. El Supercatalà vol lluitar contra inactivitat dels grans líders mundials a l'ajuda humanitària dels sirians, que contrasta amb la seva implicació de venta d'armes al territori. La seva idea, alliberar els avions d'armament per poder traslladar-los.Ciutadans és una versió 2.0

Introspecció al món polític. El Supercatalà està maquinant una gran missió al món de la política actual.... 
Contra els desnonaments

El Supercatalà decideix actuar en contra del despòtic poder financer i ho fa usan les seves pròpies armes.... 


Missió contra el Poder financer- 9 Oct 2015

El Supercatalà lluitarà aquesta setmana contra el poder manipulatiu i organitzatiu de la nostra societat és el poder del diner. Aquest se situa en les entitats bancàries que a través del finançament a les campanyes electorals o proporcionant crèdit a nivell empresarial i particular té a tothom lligat i ben lligat.
27S -El Supercatalà contra la conspiració del 27S

El Supercatalà lluitarà en aquest segon número contra conspiració que l'Estat espanyol planteja pel 27S. El Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) s'ha reunit amb màxima urgència per plantejar com resoldre la 'problemàtica'. Quines mesures de xoc prendrà el govern espanyol contra les eleccions catalanes?
11 Setembre 2015- El SUPERCATALÀ SE'N VA A LA VIA LLIURE

El Supercatalà veu una Diada Nacional Catalana molt confusa amb la Via Lliure. La confusió es deu a diverses coincidències, confluències i barreges de conceptes, entitats i persones que per una banda organitzen la Via lliure i per l'altra formen part d'una candidatura determinada. Aquesta, però, no és unitària, sinó divisòria, perquè no representa a tots els catalans independentistes. Decideix desviar els elements de confusió perquè quedi una Diada neta i sigui el crit del poble en defensa de la llibertat i l'entitat històrica, cultural i social catalana.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada